img le tradizioni verticale
le tradizioni img produzione tradizionale parmigiano reggiano prosciutto di parma aceto di modena
Earth, climate, air, toil, respect, wisdom, flair and patience...abundant patience.
These are the main ingredients of recipes which have been around for centuries, undergoing continuous revisions and improvements.
Acts that are almost rituals, unhurriedly marked off by the seasons and the passing years. Experiences handed down from generation to generation which have taken shape with the passing of time.
Different products and flavours that magically merge on the table in an unrivalled marriage. The road is long and requires much attention, care and respect. To enjoy timeless products means knowing how to wait.

I cookie ci consentono di fornirvi un servizio migliore. Quindi raccomandiamo ai nostri utenti di configurare il proprio browser in modo da accettare i cookie dal nostro sito web. Qui si trovano le informazioni sui cookie, che vengono utilizzati su questo sito
Acetaia Bellei
Via Nuova 55/b - 41017 Ravarino (MODENA)
T. +39.059.909111- F. +39.059.90.99.10
info@bellei.it - www.bellei.it

Prosciuttificio San Michele
Via Cavo 16 - 43037 Lesignano de' Bagni (PARMA)
T. +39.0521.857640 - F. +39.0521.857375
info@terreducali.it - www.terreducali.it

Valtaro Formaggi
Via Tiziano Vecellio, 5 - 43010 Pontetaro di Fontevivo (PARMA)
T. +39.0521.619384 - F. +39.0521.618818
info@valtaroformaggi.it - www.valtaroformaggi.it